Jan Švábík
GitHub

V Noltio jsme spustili aplikaci Evide pro drobné podnikatele

Na začátku října jsme spustili novou verzi aplikace Evide pro drobné podnikatele. Naším posláním v Noltio je vyvíjet aplikace, které uživatelům ušetří čas. V tomto případě živnostníkům, neplátcům DPH.

Co Evide umí

Evide slouží pro jednoduché vedení daňové evidence – příjmů, výdajů, případně pohledávek a dluhů podnikatelů. Na základě těchto dat a informací o způsobu podnikání dokáže Evide spočítat výši daně a sociálního a zdravotního pojištění. Dovede také říct, zda je výhodnější uplatnit paušální nebo reálné výdaje.

Kromě vedení finančních záznamů a automatizovaného výpočtu daně a pojistného Evide slouží také jako platforma pro vystavování a vedení faktur. Jakmile si váš zákazník fakturu zobrazí, uvidíte přesně, kdy se tak stalo.

Videonávody

Pro uživatele Evide jsme připravili také videonávody – pro snazší orientaci v aplikaci a podrobnější pochopení všech funkcí, které Evide nabízí. Na videonávody se můžete podívat na YouTube kanálu Evide.

Komunita podnikatelů

Nespornou výhodou Evide je komunita podnikatelů. Ta slouží jako uzavřené fórum pro uživatele Evide, v němž mohou živnostníci řešit své problémy s odborníky, propagovat své podnikání nebo řešit aktuální témata s ostatními podnikateli.

Zaujala vás aplikace? Podívejte se na oficiální web Evide.

Tímto článkem jsem chtěl hlavně vyzkoušet propojení svého webu s headless redakčním systémem Forestry. Pokud článek je čitelný a vypadá pěkně, povedlo se. Přeji příjemné čtení budoucích článků!