Jan Švábík
GitHub

Blog

Ušetřete zákazníkům čas povolením automatického předvyplňování formulářů

Dnes se podíváme na atribut autocomplete ze specifikace HTML5. Ten totiž dokáže velmi dobře vašim zákazníkům ušetřit čas a urychlí tak například objednávkový nebo registrační proces. Uživatele tak nemusí odradit, že musí vyplnit například fakturační adresu.

Kde hledat mé odborné články? Na blogu naší firmy.

Na webu i ve svém profesním životopisu se profiluji jako backend developer a jako jeden ze zakladatelů společnosti Noltio, s.r.o. Většinu odborných článků směřuji právě do blogu naší firmy. Snažím se tak zvyšovat hodnotu jejího webu v očích nejen návštěvníků, ale také vyhledávačů, zejména Googlu.

Maturitní témata PAD a POS+TVY pro Purkyňku

V tomto článku najdete odkazy na všechna maturitní témata, která jsem jako student Purkyňky zpracoval. Po přepisu tohoto webu „do Huga“ totiž už neexistuje podstránka /matur, kde se nacházelo pole pro zadání čísla tématu a předmětu.

V Noltio jsme spustili aplikaci Evide pro drobné podnikatele

Na začátku října jsme spustili novou verzi aplikace Evide pro drobné podnikatele. Naším posláním v Noltio je vyvíjet aplikace, které uživatelům ušetří čas. V tomto případě živnostníkům, neplátcům DPH. Co Evide umí Evide slouží pro jednoduché vedení daňové evidence – příjmů, výdajů, případně pohledávek a dluhů podnikatelů.